Nederlands
Français
Covid-19: uitstel opleidingen naar latere datum
Meer informatie

Intruductie nieuw AREI

Structuur en belangrijke wijzigingen 2020

Vanaf 1 juni 2020 is het “nieuw AREI” van toepassing. De wijzigingen die deze intrede teweeg brengen kunnen een ingrijpende invloed hebben op ontwerp, uitvoering en controle van de elektrische installaties. Om eventuele problemen en niet-conformiteiten als installateur, studiebureel, ed. te vermijden bent u best op de hoogte van de nieuwe situatie.

 

Daarom organiseert Training Center enkele dagen om een introductie te geven betreffende het nieuwe AREI dat in juni 2020 in werking zal treden.

 

Tijdens deze studiedag wordt de nieuwe structuur van de reglementering behandeld en worden de belangrijkste wijzigingen ten opzichte van het huidige AREI onder de loep genomen voor wat laagspanning en zeer lage spanning betreft.

Praktische info over de dagopleiding

  • Locatie: OCB Training Center - Koningin Astridlaan 60 - 2550 Kontich
  • Data: 28 april 2020 - 30 april 2020 - 27 mei 2020 - 29 mei 2020

 

Inschrijven kan via de het aanvraagformulier.

Indien u nog vragen hebt over deze introductie van het nieuwe AREI, aarzel dan niet ons te contacteren.

Welke opleiding
zoekt u?

Een opleiding op maat nodig?

Wilt u een opleiding op maat organiseren in uw bedrijf? Dat kan!
Laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen!
Vraag een offerte aan
Covid-19 is voelbaar in heel de wereld, we wensen iedereen het beste in deze gezondheidscrisis. Ook Training Center kan voorlopig geen opleidingen geven. Dit om jullie veiligheid en die van onze medewerkers veilig te stellen. Voorlopig zijn alle opleidingen opgeschort tot en met 19 april. De reeds ingeschreven personen voor onze verschillende opleidingen zullen persoonlijk gecontacteerd worden met een nieuwe datum. Zorg goed voor u zelf en elkaar. #samentegencorona